Odbio je operaciju, a nakon zračenja bez terapije, pet godina koristi lijek za koji je slučajno saznao u novinama.

Aktivisti udruženja „Akcija građana“ iz Zenice objavili su video čovjeka koji svjedoči da je prirodnim lijekom izliječio rak lijevog plućnog krila. Taj karcinom je jedan od najsmrtonosnijih. Njegova je poruka kratka i jasna: „ne gubite nadu“.

Lijek

Sok koji je koristio je od biljke Noni. Ona sadržava oko 160 prirodnih biljnih spojeva, tzv. fitohemikalija. Među njima su antioksidansi, glikozidi, organske kiseline, terpeni i alkaloidi.

Mnogi od tih spojeva imaju prirodna antibakterijska svojstva i onemogućuju razvoj bakterija, uključujući i one koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelozu.
Noni se od davnina koristi u mnogim kulturama. Danas, liječnici diljem svijeta pacijentima koji boluju od teških bolesti preporučuju noni kao dodatak prehrani.

Suzbija rast stanica raka

Sastojci nonija imaju antikancerogena svojstva te mogu potaknuti bolji rad imunološkog sustava. Znanstvenici su otkrili da tvari prisutne u noniju suzbijaju rast kancerogenih stanica.

Kod osoba koje se liječe hemoterapijama, noni se savjetuje kao prirodna terapija za jačanje organizma.

U nekoliko studija nonijev sok popravio je krvnu sliku osobama koje su ga uzimali nakon hemoterapije.

PROČITAJTE  NOKTI SU HIT SEZONE! Evo kako da ih napravite sami ali na sasvim nov i jedinstven način na kojem će vam zavidjeti

 

 

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima:

PROČITAJTE  Zaprosili su je čak 65 puta, ali se nikad nije htjela UDATI! Njen razlog je IZNENADIO mnoge!
1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  "U braku smo godinu dana i juče sam se nešto ranije vratila sa posla..."
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here