Za sujeverne, današnji dan je jedan od onih kada trebamo povedesti računa šta radimo.

Vjeruje se da petak 13-ti donosi nesreću. Zbog toga se smatra baksuznim.

Razmišljajte o sreći

Postoje rituali koji mogu donijeti sreću. Ustanite na desnu nogu koja donosi sreću. Ako je to nemoguće onda preskočite korak. Obucite crvene gaće. Nosite najsrećniju amajliju.

Razmišljajte pozitivno

Danas zaboravite na loše raspoloženje. Ovo je dan za odabir dobrih stvari. Naučnici vjeruju da ljudi koji misle o lošem privlače nevolju. Recite da je 13 sretan broj i prenesite to uzbuđenje.

Testirajte sreću

Kupite tiket za lutriju,  ili se kladite na sport. Pošaljete CV za novi posao. Krenite u susret sreći.

Organizujte aktivnosti nakon posla

Proslavite današnji dan sa prijateljima. Idite na koncert, ručak, ili bioskop. Iskoristite dan za partijanje!

Razmislite koliko ste sretni

Provedite dan razmišljajući o tome koliko ste sretni. Razmišljajte o ljudima koji su vam bitni.

Ne tražite izgovore u sujeverju ako ste nešto loše desi danas.

PROČITAJTE  Pogledajte sa kakvim čudom u kosi ovaj čovjek živi, a njemu nije jasno zašto svi bježe od njega! (VIDEO)

Ako razmišljate o sreći, lako ćete biti ometeni. Samo glavu gore!

 

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  NEVJEROVATNO: Vlasnik je objavio fotku svog psa na Facebooku, a onda mu je policija monetalno pozvonila na vrata i oduzela psa!(FOTO)

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  Bile su najrjeđe trojke na svijetu: Ostati ćete bez riječi kada vidite kako sada izgledaju! (VIDEO)
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here