lutka-foto-profimedia-1489171252-1126443

Porodica Nunez iz peruanskog gradića El Kalaoa tvrdi da lutka Sarita tokom noći pravi jezive zvukove i napada djecu dok spavaju.

Čudne stvari su se počele dešavati prije sedam godina kada je Ivona, majka troje dece, lutku dobila na poklon od rođake.

Ivona je za lokalne medije izjavila da je lutku držala na polici, međutim svakog jutra lutka bi se nalazila na drugom mjestu.

Osamnaestogodišnji Sven kaže kako se skoro svako jutro otkad je lutka došla u kuću budio sa modricama i ogrebotinama.

lutka, ukleta, foto Profimedia

Njegova sestra Endži tvrdi da često čuje čudne zvukove kako dopiru iz lutke. Nakon njihovih jezivih svjedočenja, lutka je postala poznata kao “peruanska Anabel”.

Porodica je odlučila da potraži pomoć parapsihologa koja je tokom rituala čišćenja kuće od zlih duhova u jednoj sobi otkrila prisutnost duha misteriozne žene.

U pomoć porodici Nunjez pozvani su istraživači paranormalnog koji su otkrili da se u lutki nalazi zla sila koja želi nauditi porodici. Ivona je u pomoć pozvala sveštenika koji je zaštitio kuću od daljih napada.

PROČITAJTE  VELIKE TAJNE SA PJENOM ZA BRIJANJE: Pogledajte 5 načina kako ćete iskoristiti pjenu za brijanje! (VIDEO)

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima:

PROČITAJTE  Uz ova dva sastojka vaša stopala će izgledati NEPRIKOSNOVENO!
1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  Samo dodajte OVO u sok od NARANDŽE, i imat ćete lijek za izbacivanje NIKOTINA iz pluća!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here