Naši kućni ljubimci su kao i svaki drugi član porodice i želimo ih pored sebe cijelo vrijeme-i dan i noć. Za mnoge ljude, to znači pustiti njihove ljubimce da spavaju u krevetu sa njima.

To je sasvim uredu kad se radi o mačkama i psima, ali nekim kućnim ljubimcima ne bi trebalo biti dopušteno da spavaju na krevetu. Ako nam ne vjerujete, samo pogledajte šta se ovdje desilo.

Kako se ispostavilo, nisu svi ljubimci pogodni za partnera u krevetu.

Jedna žena je to naučila na teži način kada je pustila voljenog pitona da spava pored nje svaku noć.

Zmija bi se obično pružila preko njenog tijela, pokrivajući je od glave do pete.

Jednog dana, piton je odjednom prestao jesti i djevojka ga je odvela veterinaru da otkrije šta nije uredu.

Veterinarka joj je postavila nekoliko pitanja o ponašanju zmije i djevojka joj je rekla o neobičnoj navici spavanja.

Tad je veterinarka počela postavljati par ključnih pitanja.

Veterinarka joj je rekla šokantnu vijest-piton je prestao jesti zato što je pripremao svoj stomak za veliki obrok-nju.

Zahvaljujući pomoći veterinarke, ova savjesna vlasnica zmije za dlaku je izbjegla da njeni snovi sa zmijom se pretvore u noćnu moru… bukvalno.

PROČITAJTE  Ona je postavila čep na oko, a kada vidite njen trik bit će vam jasno zašto ga sada koriste milioni žena! (VIDEO)

Podijelite ovu priču sa vašim prijateljima.

 

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  Bio je BIJESAN na svoju ženu koja je bila domaćica dok je on SVAKI dan radio! Kada je našao pozitivan test za trudnoću koji nije bio njen, RASPLAKAO se od MUKE!

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  PAŽNJA! Evo koji su SIMPTOMI ZGRUŠAVANJA KRVI, mogu dovesti do MOŽDANOG i SRČANOG UDARA!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here