Američka državljanka i prijatelj iz Sarajeva su privedeni na saslušanje u Policijsku upravu Centar zato što je iz auta jučer pokazala srednji prst prema pratnji Bakira Izetbegovića.

“Incident” se dogodio u ulici Koševo, kada su Amerikanka i prijatelj krenuli na Bjelašnicu n. U drugoj traci nalazio se auto iz pratnje Izetbegovića. I član Predsedništva je bio u autu.

Kako je jedan od ljudi iz pratnje ispričao policajcima, Izetbegović je p tražio da pozovu policiju i zaustave auto iz kojeg mu je djevojka pokazala srednji prst.

“Spustila je prozor i pokazala prst. Nije bilo zle namjere. Smijali smo se. Ipak sam joj rekao da to ne radi. Rekao sam joj da je neko od političara i bio sam u pravu”, priča  Amerikankin prijatelj.

Kada su se spustili tjelohranitelji su ih presreli i blokirali prolaz. Onda su pozvali policiju. Ispred zgrade Kantona Sarajevo bilo je nekoliko policijskih službenika.

“Šta je ovo, da nije dojava o bombi ili teroristički napad”, prokomentarisao je prolaznik.

Poslije sastavljanja zabilješke, policajci su djevojku i prijatelja odvezli u policijsku stanicu.

“Ona je u šoku, i ogorčena na naše političare. Uvijek govori da su š…., jer godinama ovdje radi i vidi kako živi narod”, dodaje Amerikankin prijatelj.

PROČITAJTE  VOLITE JESTI MASNO? Pod hitno napravite ovaj napitak za razbijanje te MASNOĆE!

Na kraju je morala platiti kaznu za narušavanje javnog reda i mira.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  KONAČNO RIJEŠENA MISTERIJA: Grafit objasnio kako je 1+1=3!

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  MALI DJEČAK KOJI JE NASMIJAO REGION: Evo kako se treba ponašati prema simpatiji, njegov plan!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here