Naslovnica Svijet Sjedila sam u vozu, kada sam od putnika dobila OVU PORUKU: Jedna...

Sjedila sam u vozu, kada sam od putnika dobila OVU PORUKU: Jedna sitnica MI JE SPASILA ŽIVOT!

363
0

Džuli Draglans (32) se vozila kao i drugih dana linijom voza kojim se svakodnevno kreće. Ali taj dan bio je neobičan.

Obična vožnja vozom pretvorila se u horor iskustvo

Dok je sjedila na sjedištu, osoba iza joj je dala pisanu poruku. Crvenim mastilom, pisalo je:

“U tebe su uperena dva pištolja. Ako želiš preživjeti predaj novčanik i telefon i to diskretno i ne okreći se. Tako će sve biti ok”.

Postala je medijska senzacija

Džuli je bila u šoku. Nakon par sekund , odlučila je da odbije biti žrtva. Umjesto toga, iscenirala je napad. To je, kaže, videla u epizodi serije “Red i zakon”, pa je počela da se trese . Nadala se kaže, da ćeskrenuti pažnju.

– Ljudi su počeli da me primećuju i prilaze- objašnjava djevojka. Napadač je na sljedećoj stanici izašao, a radilo se o ženi sa koferom. Policija traga za njom.

– Da, bila sam van sebe, ali sam pomislila “da li će zaista pucati zbog novčanika i telefona?” Teško da bi se desilo. To mi je ulilo hrabrosti – kaže Džuli.

T.G.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate.

PROČITAJTE  Da li je ovo kraj za EVROPU? POGLEDAJTE OVE NEVJEROVATNE ČINJENICE KOJE UKAZUJU NA APOKALIPSU!
Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

PROČITAJTE  Čovjek je htio da napusti štali, ali onda je njegov konj uradio OVo i nasmijao milione ljudi! (VIDEO)

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode.

PROČITAJTE  OPREZ ZA GRAĐANE: Opasna hemikalija pronađena u najpoznatijoj pasti za zube!
Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Zatvori