Džosi Desgrand je vidjela da je njena težina izmakla kontroli kada je vaga pokazala 120kg. Danas ima 17 godina, i 60 kg manje.

To joj je i glavni motiv da promijeni izgled. Sve je postigla prirodno, uz ishranu i fizičku aktivnost.

#transformationthursday

A post shared by nolongerfatjosie (@nolongerfatjosie) on

– Izbacila sam šećer, ugljene hidrate i hljeb. Tri obroka dnevno – rekla je Džosi, koja je mislila da je operacija jedini način da smrša.

I lost 132lbs in under 12 months!

A post shared by nolongerfatjosie (@nolongerfatjosie) on

Ipak, nije bila u pravu.

Danas, ne zaostaje za Instagram ljepoticama i zna šta je samopouzdanje.

Ova djevojka je poznata kao “Više nije debela Josie”.

Džosi, koja je jela po tri puta isti obrok, sada je jedna od zgodnijih u školi.

Sunday beach vibes. 🌊 @lornajaneactive @ashleighkm

A post shared by nolongerfatjosie (@nolongerfatjosie) on

A, kada završi školu, planira  putovanje Evropom sa dečkom. Tako da, kada budete gledali “glupi film” sa ovakvom završnicom – znat ćete da možda i nije izmišljen.

PROČITAJTE  Djevojka je izgubila svoju nogu zbog nečeg što svaka žena koristi! (VIDEO)

Čuda se dešavaju.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  POTRAGA KOJA JE ZALUDILA INTERNET: Možete li pronaći MAČE na ovoj slici?!

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda.

PROČITAJTE  Uradite ovih 6 stvari danas i PETAK 13-ti će vam biti NAJSRETNIJI dan ove godine!
Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here