Džil Džastamond je imala uobičajeno dJetinjstvo do svog 10. rođendana, kada je saznala istinu. Tada je saznala da su joj ljudi za koje je mislila da su joj roditelji baka i deka, a da joj je polusestra biološka majka.

– Moja biološka majka imala je 18 godina kada me je rodila, pa je zamolila očuha i majku da me odgoje. To su i uradili, a istinu mi nisu govorili – kaže Džil.

Džil kaže da ju je saznanje jako pogodilo

Decenijama sam osjećala prazninu zbog saznanja. A naročito zato što nisam mogla da saznam ništa o biološkom ocu – kaže Džil. Tek kasnije saznala je da je ona rezultat pijane noći majke. Još kasnije ubijedila je majku da joj kaže ime – saznala je da se zove Al i da je bio konobar u obližnjem kafiću.

Džil je pokušavala na puno načina da dođe do oca, da bi se ispostavilo da je trebalo da ga potraži na Fejsbuku. Našča je grupu na kojoj su se sakupili nostalgičari koji pate za parkom u gradiću u kome su živjeli Linda i njena porodica. Tamo je pronašla i stranicu kafića koji još postoji. Kontaktirala je vlasnike i dobila odgovor. A uslijedio je i susret sa ocem.

PROČITAJTE  PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET : 4 MLADIĆA POGINULA U AUTU, A KADA SU OTVORILI GEPEK…

Tako je Al pune četiri decenije upoznao rođenu kćerku. Linda mu je rekla da je možda trudna, ali se nije više javljala.

– Presretan sam što sam je našao. Nikada više neću pustiti kćerku iz svog života – kaže otac.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje.

PROČITAJTE  SAVRŠEN ZA PUNIJE DJEVOJKE: Ljetni TREND o kojem pričaju sve žene!
Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda.

PROČITAJTE  Momci su pristali da namažu zgodnu djevojku, a onda su ostali naprosto šokirani! (VIDEO)
Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here