velicina
Pročitajte koje namirnice vam mogu pomoći da povećate vašu muškost. Jeftino i zdravo a ujedno i djelotvorno, ovo su najučinkovitije namirnice:

Zobena kaša

Ona sadrži vlakna koja otklanjaju holesterol, održavaju žile i krvni sustav rastezljivim i glatkim, to je od velike važnosti za sve muškarce a na taj način pomaže povećanju vaše alatke.
Luk

Izvrsna namirnica prema mnogim istraživanjima pokazala se odlična za poticanje cirkulacije krvi prema srcu a samim time i cirkulaciju krvi u vašoj alatki.

Kamenice

Za povećanje alatke ovo je još jedna u nizu namirnica, upravo ona sadrži vitamin B6 a oni su veoma važni za podizanje razine testosterona. Možete kao alternativu uzeti i orašaste sjemenke.
Kafa

Ova namirnica ubrzava vaš metabolizam čak i male količine kofeina tako da nema potrebe da pretjerujete. A ono što sigurno većina želi da čuje kafa pomaže i u izdržljivosti za vrijeme odnosa.

Losos

Potiče cirkulaciju i odrćava jače i duže erekcije jer sadrži Omega 3 masne kiseline.

Top 10 namirnica za povećanje penisa pogledajte u narednom videu:

 

 

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate.

PROČITAJTE  Ova mozgalica zadaje glavobolje cijelom svijetu: Da li vi možete da date tačan odgovor?
Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

PROČITAJTE  NEVIĐENI SKANDAL U ŽENEVI: Snimak jezivog rituala u najčuvenijoj labaratoriji koji je podigao medije na noge (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode.

PROČITAJTE  NIKADA VIŠE NEĆETE RIBATI WC ŠKOLJKU: Prirodne mirisne bombice za vašu školjku
Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here