Vjerujete li u svaku priču iz šolje za kafu? Koliko puta ste poželjeli da neko “pročita” sudbinu?

Nekome je to razonoda, a pojedinci to shvataju ozbiljno. Evo priče djevojke koja nije mislila da će “gledanje” u šolju moći promijeniti život.

“Kao i većina , i ja sam bila skeptična . Kad sam bila klinka, pile smo kafu  i gledale jedna drugoj u šolju i sve pogađale. Naravno,jer, znale smo sve jedna o drugoj”, počinje priču J. M.

“Sve se dešava prije desetak godina. Drugarice na fakultetu su me prozivale kako moram da odem kod djevojke koja fantastično gleda u šolju. Pristala sam.

Otišla sam u kuću, u prigradskom naselju. Djevojka je bila pristojna, tek završila fakultet.

Sjela sam, popila kafu. Dok se šolja “ceijdila”, pričale smo o vremenu…

Od skorije prošlosti, pa sve do ljubavnog života, sve je pogodila. Pokazivala mi je znakove, koji se tumače isto. Onda je počela da priča o budućnosti.

“Muž će ti biti na slovo A, imat ćete blizance. U početku će veza početi turbulentno, ali ćeš se ti izboriti. On će raditi u svijetu zabave, ali ima veze sa muzikom.

Ti ćeš krenuti da radiš u velikoj firmi, ali ćeš otvoriti svoj posao”, pričala je ona meni.

PROČITAJTE  OVO JE POSLODAVAC IZ SNOVA: On je svojim radnicima poklonio 1.260 automobila i 400 stanova!

Danas imam muža Aleksandra, i Saru i Andriju – blizance. Muž mi je pjevač, a ja sam radila u banci i poslije otvorila sam agenciju za nekretnine…

Svako vjeruje u ono što želi. Bio to Bog, kafa… Mogućnosti su velike.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje.

PROČITAJTE  Samo sa jedinm potezom da budu u centru pažnje upropastili su svima provod, a sebi riskirali život!(VIDEO)
Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda.

PROČITAJTE  NEVJEROVATNO: Evo kako izgleda kada Nijemac pokuša da odčepi začepljenu WC šolju! (VIDEO)
Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here