Bilo da su to čudovišta ispod kreveta, ili zmajevi i vještice u šumi – od nečega se dijete u djetinjstvu plaši. Ali, porodica pomaže djeci da se suoče sa strahom.

Kod 7-godišnje devojčice iz Oklahome (SAD), strah nije nestao. Djevojčica je sa braćom i sestrama nekoliko godina živjela kod 51-godišnje bake Dženeve i njenog 33-godišnjeg momka.

Baka je djevojčici pričala da se u potkrovlju kuće krije zla vještica koja jede decu. I zaista, noću ih je posjećivala “Nelda”. Bila je obučena u crno i imala zelene ruke. Iza vještice se krila baka koja je djecu vezala, tukla i plašila  svake večeri.

Baki se pridruživao i dečko koji je bio obučen u demona “Kugroa”. Njih dvoje su djeci obrijali glave gasili cigarete na tijelima.

Noći terora su prestale tek kad je baka odnijela jedno dijete u bolnicu, a doktori su primijetili rane. Bila je neuhranjena i tijelo je bilo prekriveno modricama. Doktori su kontaktirali policiju koja je istražila slučaj.

U međuvremenu je baka osuđena na tri kazne doživotnog zatvora. Njen dečko mora 30 godina provesti iza rešetaka. Jedno od troje djece je snimilo zlostavljanje.

PROČITAJTE  Ovako izgleda kada kćerka odgovori da nije trudna! (SMS)

 

 

 

 

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima:

PROČITAJTE  ŠOKIRALA SVIJET: Beba stara 18 mjeseci ima 32 kilograma!
1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  Evo šta se desi kada pokušavas zavesti djevojku, a ona nema ni sekunde milosti!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here