Moj brak iz dana u dan je postao sve gori i misao o prevati mi je na početku bila neprihvatljiva. Ali brak se nije popravljao i postajalo je sve gore. Ja sam u braku vec 15 godina i udala sam se iz ljubavi. Na početku je bio brak iz snova, rodila sam mu dvojcu prelijepih i zdravih dječaka, a moja figura je ostala kao i prije poroda. Nikada nisam htijela
ni sa kolegom na kafu otići, ali moj muž je postao sve gori. Postao je bolesno ljubomoran bez ikakvog razloga, nezainteresovan da ide samnom u krevet, gledao je po cijeli dan tv
Ali do prije par mjeseci mi je bilo nezamislivo da prevarim muža i to još sa kolegom, ali neki dan sam prvi put otišla na kafu sa kolegom i prijao mi je razgovor. Otišla sam sa prijateljicama na kafu i dobila sam poruku od kolege da se vidimo, odjednom sam postala uznemirena i pristala sam. Pozvao me je u stan i ja sam pristala da dođem. Kada sam došla on je bio tako prijatan i odlučila sam da spavam s kolegom. Danas idem da kažem svom mužu sve, jer ne mogu više da živim snjim u laži.

PROČITAJTE  "Obadvojca obdarena, ali nekako mi je slađe sa njegovim bratom."

is3

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  'Pozajmio sam ključ od njenog stana i pripremio joj iznenađenje, ali nije najbolje reagovala'

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  "Sinoć na koncertu Adila u Vivi ukradoše mi telefon, ali nije meni žao ni telefona, ni para kojih sam ga platio."
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here