Kupovina novih cipela može biti veoma uzbudljiva. Ali proširiti ih i prilagoditi svojoj nozi može biti zaista bolno. Plus, ubrzo postanu smrdljive i prekrivene ogrebotinama tako da više nisu za nositi u javnosti.
Ali, postoje neki trikovi koji mogu učiniti da vaše cipele uvijek izgledaju perfektno.
Vratite im bjelinu tako što ćete utrljati pastu za zube na vaše stare cipele.
Osim što izbjeljuje vaše zube, može izbijeliti i vaše cipele.
Očistite kožu nanošenjem alkohola bit ćete iznenađeni koliko su bile prljave.
Osvježite vaše patike sa sodom bikarbonom-mirisat će kao da ste ih upravo kupili u prodavnici.
Uzmite turpiju za nokte da otklonite ogrebotine-odmah će nestati.
Napunite plastične vrećice sa vodom i stavite ih u cipele.
Proširit će se u frižideru i rastegnuti do željene veličine.
Gel dezodorans pomaže u sprečavanju plikova.
Zaštiti će vas od plikova i učinit će da cipele lijepo mirišu.
Nosite štikle? Zalijepite srednja dva prste na nozi zajedno-preventivno djeluje na bol u stopalu .
Podijelite ove nevjerovatne savjete o cipelama sa vašim prijateljima!

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate.

PROČITAJTE  Davala je sinu da jede samo MESO i krompir, a posljedice koje su uslijedile su ga dovele bolničke postelje!
Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

PROČITAJTE  Djevojka je uzela nož i rasjekla OVO na dijelove... Kada na kraju vidite šta je dobila sigurno ćete htjeti isto u vašem domu!

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode.

PROČITAJTE  Zagrebala noktima po sapunu. Dva sata poslije svi se DIVE rezultatima!
Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here