Ovo piće će vam pružiti vrlo brze rezultate s abdominalnim mastima koje je teško eliminisati.

Preporučljivo je uzimati 5 dana za redom svake noći prije odlaska na spavanje.

Ovaj divni recept ima posebnost koja će djelovati noću dok spavate.

Pored smanjenja abdominalne masti, to će vam pomoći da budete opušteniji i bez stresa, jer su to glavni faktori koji nas sprečavaju da izgubimo težinu. U trenutku spavanja će vam omogućiti da stimulišete svoj metabolizam i sagorite kalorije kako biste izgubili težinu i spalili tu masnoću koju niko ne voli.

Nutricionisti i fitnes instruktori kažu da je najteže skinuti salo sa stomaka.

Ako pored dijeta, vježbi i truda koji ulažete ne uspijevate da skinete ,,šlauf” možda je vreme da se zapitate šta to radite pogrešno.

Image result for salo oko stomaka

U postu otkrivamo uzročnike viška na stomaku:

1. Nedostatak magnezijuma

Magnezijum učestvuje i u aktiviranju rada više od 300 enzima. On obezbjeđuje normalan rad srca, nervnog i mišićnog sistema. Kada nivo magnezijuma u organizmu opadne višak kilograma počinje da se skuplja.

Konzumirajte hranu bogatu magnezijumom – zeleno povrće, pasulj, mahunarke i orašasti plodovi.

2. Previše soli

Preveliki nivo soli u organizmu kao uzrok ima premeštanje vode iz krvotoka u kožu. Preporučena dnevna doza soli znosi 4 grama, što je daleko manje od količine koju vi unosite.

3. Gazirana pića

Gazirana pića su jedan od glavnih neprijatelja linije, a poebno stomaka! Osim što su riznica tzv. ,,praznih” kalorija, puna su sode koja nadima želudac. Uz to velika količina šećera pojačava apetit. Samo dvije čaše dnevno dovode do nakupljanja masnih naslaga u predjelu struka.

4. Manjak sna – Konstantan umori neispavanost su jedan od uzročnika sala na stomaku! Istraživanja su pokazala da žene koje spavaju pet sati imaju 32 odsto šansi da budu gojazne!

PROČITAJTE  UPOZORENJE ŽENAMA: Prije nego što odete ponovo u frizerski salon ovo morate znati!

Image result for salo oko stomaka

Kako biste regulisali apetit, spavajte od sedam do osam sati tokom noći. Dakle, bez tehnike u spavaćoj sobi. Svaki dan luftirajte sobu i držite je hladnijom od ostatka stana.

Uzimajte ovo 5 dana na noć, i zaboravite na abdominalnu mast.

Sastojci:

-1 krastavac
-1 šaka peršuna
-1 kašike limunovog soka
-1 kašike mljevenog đumbira
-1 kašike aloe vera gela (aloe vera)
-1 čaša vode

PRIPREMA I NAČIN UPOTREBE:

Miješajte sve sastojke u blenderu dok ne ostavite homogenu smjesu.

Preporučujem da pripremate svake noći pre nego što ga konzumirate, važno je da su sastojci svježi, kao i da vam pomognu da brzo eliminišete abdominalne masti.

Related image

SAVJETI KOJI ĆE POMOĆI KOD GUBLJENJA TEŽINE:

Spavanje: Postoji veza između sna i metabolizma da moramo poštovati da naše tIJelo radi ispravno, preporučujem spavanje najmanje 6 i 8 sati dnevno.

Pijenje zelenog čaja: Zeleni čaj sadrži antioksidante, pored nedavnih studija ukazuje na to da ubrzava naš metabolizam i na taj način gubimo težinu.

Izvođenje vJežbi: Veoma je važno stimulisati mišiće vJežbama, pored toga što pomaže u stvaranju mišićne mase, takođRe će vam pomoći da spalite masti među mnogim drugim prednostima.

Ne preskačite doručak: Pored snadbijevanja energijom našeg tijela, aktiviraće se i vaš metabolizam za spaljivanje masti, važno je da ne preskočite doručak.

Voda za piće: Kada uzimate količinu vode potrebno je poboljšati probavu i sagorijevanje kalorija. 90 unci vode dnevno je normalno za piće.

Analizirajte ono što jedete: Veoma je važno odabrati hranu sa karakteristikama za gubitak težine, koja ima niske kalorije i pomaže u ubrzanju našeg metabolizma.

PROČITAJTE  UŽAS: Majka ostavila tek rođenu bebu u travu i pored nje ostavila pismo: Policija se šokirala kada su vidjeli pismo!

Image result for salo oko stomaka

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom.

PROČITAJTE  Erupcija ovog vulkana je moguća svake sekunde: Opasnost ne bi zaobišla ni BALKANSE ZEMLJE
Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here