Ann Cameron je popularna dječja književnica i ona ima nevjerovatnu priču o svom iskustvu.

Naime ona je imala s rak debelog crijeva i konzumirala je sok od mrkve. Današnji članak će biti uglavnom o raku debelog crijeva i njenom iskustvu.

Prvi susret sa bolesti je bio kada je njen suprug imao rak pluća. Zapravo je umro 2005. godine, iako je prošao kroz hemoterapiju. Takođe, prošla je kroz ovu gadnu bolest, samo je imala rak debelog crijeva. Zapravo je prošla operaciju kada je njen karcinom ušao u treću fazu 2012. Nije željela proći kroz hemoterapiju kao što je njen suprug.

Zapravo je puno ljudi koji su tražili i pronašli alternativne načine liječenja raka. Svi oni koriste blog “Hrist u bjekstvu” i oni dijele svoje iskustvo. Ann je učinila isto. Napisala je da je otišla na operaciju radi raka debelog crijeva i da je odbila hemoterapiju. Međutim, ona je također napisala da se nakon operacije njen rak vratio i proširio se na pluća. Također je išla u četvrtu fazu.

Image result for sok od mrkve

Ann je nastavila da objašnjava kako istražuje kako da pronađe lijek za svoje stanje, a zatim je naišla na jednu studiju koju je napravio Ralph Kalley. Patio je od karcinoma kože starog oko 26 godina i tvrdio je da je ozdravio konzumirajući sok od mrkve koji je napravljen od 2,5 kilograma mrkve. Nastavio je to ravnomjerno raditi tokom dana.

Stoga je Ann odlučila i to da uradi. Također je odlučila da podijeli rezultate koje je stekla ovim postupkom.

PROČITAJTE  Majci je jedno od blizanaca umrlo pri rođenju, a onda je tata ugledao na majčinim grudima nešto što ga šokiralo (VIDEO)

Nakon osam sedmica, medicinski pregled je pokazao da se rak prestao širiti. Također, tumori su počeli da se smanjuju kao i oticanje limfnih čvorova.

Poslije 4 mjeseca, čvorovi su ponovo bili normalni i kancer je nastavio da se povlači.
Nakon osam mjeseci, rak je potpuno nestao, što je prikazano na kompjuterskoj tomografiji.
Ovo se sve dogodilo usljed velike količine masnog alkohola i prirodnih pesticida koji imaju anti-tumorske osobine u soku od mrkve. Također, karoten koji ima mrkva, sprečava stvaranje tumorskih ćelija.

Related image

Ann odlučila je podijeliti ove nevjerovatne rezultate s cijelim svijetom. Zbog toga je napisala knjigu pod nazivom “Smanjenje raka sa mrkvom”.

Sada ćemo vam ponuditi recept za mrkve kako biste to učinili sami.

Recept koji se bori protiv raka

Sastojci:

-6 mrkvi
-1/2 limun, oljušten (opciono – za alkalizaciju i podizanje ukusa)
-jedan komad đumbira
-1/8 kašičice cimeta
-1/2 šolje vode

Priprema:

Stavite sve pomenute sastojke u sokovnik. Ova količina soka od mrkve namijenjena je jednoj osobi.

Kao što jasno možete videti, mrkva, posebno sok od mrkve, dokazano je da radi u velikom broju slučajeva sa rakom. Čudesno je da je čak i izliječio rak. S toga, ako tražite rješenje, a ne želite hemoterapiju ili operaciju, predlažemo ovaj recept. Biće te vječno zahvalmi. Samo nabavite malo mrkve i napravite sok.

Image result for sok od mrkve

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

PROČITAJTE  Evo kako ćete napraviti najbolju oblogu za reumatske tegobe i razne bolove!(RECEPT)

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode.

PROČITAJTE  Evo kako da pomoću šake odredite dozvoljenu količinu hrane koja vam je dnevno potrebna!
Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here