igracka-75-vida-1

 

Najnoviji slučaj dogodio se u Australiji kada je dete, igrajući se igračkom koju je dobio od roditelja, izgubio 75% svog vida, trebalo bi da bude za nauk svim roditeljima!

Sigurno se i vaše dete igralo ovom igračkom, makar jednom… veoma je popularna među omladinom, ali i starijima!

Laserski pokazivač, igračka koju deca vole, jer baca crveni snop svetlosti na velikoj udaljenosti. Najgore od svega je da je mališan sve to radio na očigled svojih roditelja, koji su svesno učestvovali u njegovom oštećenju vida.

Dan za danom, on je sve lošije video. Šestogodišnji dečak morao je biti odveden kod oftalmologa, gde su pregledom utvrđene opekotine na zadnjem delu oba oka. Dečak nije trpeo nikakav bol, ali je na kraju ipak imao samo 25% vida.

img_566dc89feb56d-622x270

Njegova povreda može se eliminisati samo operacijom, nikakavee naočari niti kontaktna sočiva ne pomažu!

U mnogim zemljama, ovakvi laseri su sasvim normalna pojava u prodavnicama igračaka, ali valja napomenuti da se u mnogim od njih prodaju laseri sa znatno manjom snagom. Ovaj dečko nije imao tu sreću, jer su njemu roditelji nabavili izuzetno jak laser.

PROČITAJTE  OVO SU PRVI SIMPTOMI : Nikda ne smijete ignorisati prve simptome grlića maternice!

likemag.com

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima:

PROČITAJTE  POŽURITE I PROBAJTE: Napitak koji ČISTI JETRU i jača IMUNI SISTEM!
1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  Mnogi su vam rekli da limunada nije dobra za doručak, ali sigurno vam nisu OVO rekli!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here