Ovako je pisalo u oglasu: “Prodaje se vila sa 3 sprata, vrtom i bazenom. Cijena – 1 dinar”. A ono što se krilo iza će vas šokirati.

– Glupost! – rekao je beskućnik i bacio novine. Šetajući ulicama, na zidu zgrade ponovo je uočio oglas:

– Prodaje se vila sa 3 sprata sa bazenom i vrtom. Cijena – 1 dinar.

Izašavši na ulicu, obratio je pažnju na bilbord: “Prodaje se vila sa 3 sprata, bazenom i vrtom.” Njegova radoznalost mu nije dala mira, pa je odlučio da provjeri koja budala može da to napiše . Nije imao šta izgubiti, osim zadnjeg dinara u džepu.

Došavši na adresu, ugledao je vilu. I dalje začuđen pozvonio. Vrata je otvorila žena:

– Ja sam došao u vezi oglasa. Da nije šala?

– Ne, ne! Na pravom ste mjestu!

– Mislim na cijenu… 1 dinar.

– Da, tako je, 1 dinar! Ako ste zainteresovani možete pogledati.

Od uzbuđenja, on je dao dinar i postao vlasnik vile. Ali je, ipak, odlučio da upita zašto je tako niska cijena?

Žena je odgovorila:

– Moj suprug je prije smrti naznačio da prodam vilu, a novac dobijen od nje uplatim na račun ljubavnice. Ne mogu da ne ispunim želju. Oglas je stajao 6 mjeseci i vi ste jedini ko se odazvao. – I otišla je.

PROČITAJTE  DIJETE MOJE, DA SE NAVIKAVAŠ: Otac vodi nasmrt bolesnu kćerku na groblje i leži s njom u grobu!

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  Ne možete zaspati? Ova domaća smjesa će izliječiti nesanicu

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda.

PROČITAJTE  Najopasniji faktori raka dojke koje SAMI PROUZROKUJEMO
Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here