Pronađen je novi način za čišćenje ušnog voska i siguran je.

 

Svi znamo za mnoge proizvode koji se prodaju na tržištu za ovaj problem, ali ne pomažu svi i nisu prirodni.

Ovdje možete čitati o prirodnoj opciji i može dobiti izvanredne prednosti od toga. Možete koristiti za eliminaciju bolova u ušima kao i infekcije ušiju.

Normalan vosak iz ušiju može biti između narandžaste i smeđe boje, ali žuti ili zeleni , svrbež u uhu ili curenje može biti pokazatelj infekcije.

1. Ušni vosak je žut ili zelen

– Ako je kod čišćenja ušiju vosak zelene, ili bijele boje, vjerojatno je prisutna infekcija. Infekcije se pojave u kratkom roku i često je skoro pa nemoguće utvrditi što im je uzrok.

2. Ušni vosak je pahuljast

Ako je on pahuljast , postoji vjerojatnost da imate ekcem.

Ako je vosak iz ušiju duže vrijeme pahuljast, postoji mogućnost da čovjek pati od psorijaze.

Image result for Ova 2 sastojaka mogu efikasno eliminisati infekcije ušiju i smanjiti lučenje ušnog voska!

3. Ušni vosak ima miris

On ne bi trebao imati miris. Miris znači da je prisutna infekcija.

– Iz iskustva mogu reći da sam pacijent primijeti da vosak ima čudan miris. Kako god, što prije treba otići kod doktora i provjeriti radi li se o infekciji.

4. Ušni vosak curi van iz ušiju

Normalno je da su uši mokre nakon vježbanja, ali ako vidite na jastuku žute mrlje od voska, to je znak infekcije.

5. Možete osjetiti ušni vosak

Ako možete osjetiti vosak u ušnim kanalima, to bi moglo značiti da je vosak zgusnut i blokiran te bi trebali ići kod doktora na čišćenje. Suprotno uvaženom mišljenju, štapići za uši ne čiste uši, njima većina gura vosak dublje u ušni kanal, što može rezultirati nakupljanjem voska, pa čak i oštećenjem bubnjića.

PROČITAJTE  UŽAS: Majka ostavila tek rođenu bebu u travu i pored nje ostavila pismo: Policija se šokirala kada su vidjeli pismo!

Image result for Ova 2 sastojaka mogu efikasno eliminisati infekcije ušiju i smanjiti lučenje ušnog voska!

 6. Svrbe vas uši zbog voska

Svakoga svrbe uši, ali ako se to konstantno događa, to je signal da nešto nije u redu.

7. Ušni vosak je suh ili tamne boje

Ako primijetite da je vosak gušći ili suši, to je znak starenja. I tu nema brige da se radi o simptomu bolesti.

Potrebni sastojci su alkohol i bijelo sirće. Tretiranje alkoholom može uništiti do 85% aerobnih bakterija koje djeluju kao čistije i dezinfekciono sredstvo. Bijelo sirće može tretirati infekciju koja djeluje kao antimikrobna i antibiotik.

Smjesa iz ova dva sastojka ako se nanese u uho može pomoći u borbi protiv infekcije, može rastvoriti ušni vosak i održavati kanale suhim bez ikakvog bola.

Image result for Ova 2 sastojaka mogu efikasno eliminisati infekcije ušiju i smanjiti lučenje ušnog voska!

Priprema je jednostavna:

Morate kombinovati sirće i alkohol u omjeru 1: 1. Nakon toga, potrebno je da namočite 5 mililitara (u kašičici) u uho i nagnete glavom na suprotnu stranu. Ostavite tu poziciju na trenutak, nakon čega morate da sjedite i pustite da se smjesa isprazni iz uha. To možete učiniti i sa drugim uhom.

Ako imate infekciju ušiju, to možete ponoviti dva puta dnevno.

Ovaj postupak se koristi samo uz blago ili umjereno nastajanje voska ili infekcije ušima. U suprotnom treba konsultovati ljekara.

Ako se nakon korištenja ovog liječenja nekoliko dana još uvijek ne osjećate bolje, potrebno je da se konsultujete sa svojim ljekarom i uzmete lijek za bolove za perforiranu bubnu opnu.

Image result for Ova 2 sastojaka mogu efikasno eliminisati infekcije ušiju i smanjiti lučenje ušnog voska!

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate.

PROČITAJTE  Obratite pažnju: Ovo je 6 ranih znakova analnog raka kojih se svi stide obratiti doktoru! Na kraju ih to ubije!
Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom.

PROČITAJTE  UPOZORENJE POLICIJE: Sa razlogom su napravljene ove reakcije na facebook-u, NE KORISTITE IH!!!
Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here