Britanac Jamie osuđen je na tri godine zatvora jer je u Dubaiju dodirnuo drugog muškarca.

Dvadesetsedmogodišnjak ga je, dotakao nastojeći izbjeći prolijevanje pića po njemu. Uhapšen je  i osuđen zbog “nepristojnog ponašanja”.

Električar je “zapeo” u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od jula kad su mu uzeli pasoš i zatvorili na pet dana prije nego je izašao uz plaćanje jamčevine .

U međuvremenu je na troškove tamo i na advokate potrošio 30 hiljada funti.

Advokat je poručio da je ovo “dokaz koliko su turisti u Dubaiju ugroženi“, a Harrona su teretili i zbog konzumiranja alkohola. Tu večer je bio u baru.

Harron se pokušavao provući kroz gužvu, ispred držao ruku kako bi spriječio da piće prolije dok ne dođe do stola, a pritom je muškarca dirnuo po kuku. To je uvrijedilo muškarca koji ga je i prijavio.

Njegova supruga, potvrdila je da se čula s njim i da je “pod pritiskom”.

Očekivao je da će na sud izaći ove sedmice, ali sud je pomjerio ročište , a da to nije javio. Budući da se nije pojavio na raspravi, dobio je još 30 dana zatvora – rekla je ona.

PROČITAJTE  KORISTITE LI IH: Opasni LIJEKOVI na recept zbog kojih se nekontrolisano DEBLJATE!

 

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima:

PROČITAJTE  Djevojčica nije mogla da pije i jede, a kada su joj dojktori snimili stomak ostali su šokirani! (VIDEO)
1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  "Radije bih bio nelegalno živ, nego legalno mrtav! ": Ispovijest dječaka (VIDEO)
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here