Dženet i Grejem Valton su 1983. godine dobili 6 djevojčica! One su odrasle, ali i dalje privlače pažnju.

Roditelji mogu da odahnu i uživaju u prvoj unuci.

Sestre Hana, Rut, Lusi, Kejt, Dženi i Sara imaju 34 godine. One su se osamostalile i žive  van roditeljske kuće. Sara je prva koja ima svoje dijete.

šestorke (2)

Za Dženet i Grejema, rođenje  unuke je značilo povratak na 1983. godinu.

,,Ne znam kako smo uspjeli” rekla je Dženet.

Sada, kada su dobili unuče, mnogo su opušteniji.

,,Nismo imali vremena da mislimo. Jedino zbog čega žalim je što nismo imali  vremena da uživamo,” rekla je Dženet.

,,Shvatili smo da smo po godini trošili 11 hiljada pelena,” izjavio je Grejem.

Evo kako kćerke danas izgledaju :šestorke (3)

Dženet uživa u ulozi bake i smije se djetetu kada se žali da je umorna sa jednom bebom.

šestorke (4)

Rut radi na recepciji, Lusi je stjuardesa. Hana je učiteljica, a Kejt se bavi ljudskim resursima.

Dženi je vlasnica prodavnice slatkiša.

 

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate.

PROČITAJTE  Evo šta nikada ne smijete izgovoriti tokom svađe sa vašim partnerom!
Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

PROČITAJTE  ŽIRI NIJE SKIDAO POGLED: Kad su izašli na plesni podij i počeli s plesom svi su gledali ZABEZEKNUTI!

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode.

PROČITAJTE  Dječak sa Downovim sindromom otvorio je ogromni paket i nije mogao vjerovati šta se nalazi unutra! (VIDEO)
Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here