vakcina
Merck & Co, korporativni iza Gardasila cjepiva za humani papiloma virus (HPV), zaboravio ispitati na reproduktivni sustav žena, prema nedavnom istraživanju.

Zbog ovog smrtonosnog cjepiva i propusta, australske djevojke trpile su strašne posljedice i njihovi jajnici su u potpunosti uništeni.

Priča o 16-godišnja djevojčica koja je pretrpjela katastrofalne posljedice kao rezultat ove vacine, objavio je British Medical časopisu.

Ti mladi jajnici su potpuno uništeni prije nego što su mogli razviti, ušla u ranu menopauzu, a zbog toga joj je puna ženstvenost je derogiran. Roditelji bi trebali biti upozoreni i ne dopustiti korištenje Garadsil u slučaju njihove kćeri.

Nedavna studija je dao dokaze da je ovo cjepivo ozbiljno šteti funkciju jajnika, 3 godine nakon menarhe u 16-godišnje djevojke koja je uzela ljudski papiloma virus cjepivo, pod naslovom preranog ovarina.

Potvrđeno je tijekom ispitivanja da su joj jajnici u savršenom stanju prije cjepiva, a nije bilo nikakvih drugih utjecaja koji bi uticali na stanje jajnicima, osim Gadasii.
Osim toga, navedeno je da Merck nije ni testirao sigurnost ovog cjepiva u odnosu na njegove učinke na reproduktivnog sustava u žena, od strane australske terapijske primjene (TGA), koji je australski ekvivalent (FDA). Oni su samo testirali učinke na muškim testisima.

U izvješću se kaže “Iako TGA Australski Javni izvještaj za humani papiloma virus četverovalentan vakcine Ferbruary 2011. godine, radi izvješće o histologiju cijepljenih testisa epididymidides, nema izvještaj je dostupan za cijepljenih jajnika štakora. Histološkog izvješće o jajnicima cijepljenih štakora ostao nedostupan.
Mlade žene su glavna meta Gardasil tvrtke Merck, bez obzira na to je li sa ili bez namjere, nije provjereno da li je cjepivo može potencijalno oštetiti jajnike žena.

PROČITAJTE  RODITELJI OPREZ: Ovo je namirnica koja uzrokuje leukemiju djece, a dajete je djeci svakodnevno!

Gadasil cjepiva dugoročne nuspojave još uvijek ostaju nejasno.

Gadasil sadrži najmanje dva aditiva sastojke koji mogu oštetiti reproduktivni sustav žena, navodi se u izvješću istražnog novinara Heidi Stevenson.

Prirodne aminokiseline polisorbat 80, L-histidin, što je emulgator konzervans, uključen je u ovo cjepivo. Ovi sastojci se koriste u proizvodnji brojne obrađenoj hrane, te se obično troši na dnevnoj bazi, njihova injekcije uzrokuje različite biološke reakcije.

Polisorbat 80, koja također ide po imenima Alkest, Canarcel ili Tween 80, prema nekim istraživanjima, to je glavni razlog oštećenja ženski reproduktivni sustav.

Ne samo da ovaj kemijski aditivi uveliko ubrzati seksualno sazrijevanje kod žena, ali ona također može dovesti do smanjenja težine i funkciju oba jajnika i maternice.

Slično tome, L-histidin, kada se ubrizgava u tijelo, može uzrokovati tijelo za razvoj autoimunog odgovora na prirodne tvari, što može dovesti do mnogih ozbiljnih nuspojava se promatra u mnogim mladim djevojkama koje su ubo HPV cjepivom.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

PROČITAJTE  RIBANJE VIŠE NIJE POTREBNO: Komšinica mi je otkrila kako da uz pomoć ova dva sastojka moje kupatilo sija!

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode.

PROČITAJTE  TREBAMO IMATI UZ SEBE: Liječi, puni energijom i tjera SIROMAŠTVO!
Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here