Marija Mansija je 1995. godine doživjela  najgoru stvar koja se može desiti roditelju. Vratila se kući s posla i otkrila da je njen jednogodišnji sin, Stiven, nestao iz kuće u Kaliforniji.

 

Brzo je shvatila da je kidnapovan, a počinilac je bio neko koga je dobro poznavala.

Svi njegovi dokumenti su nestali, kao i slike koje je majka imala (uključujući slike njegovog ultrazvuka).

 

Ispostavilo se da ga je kidnapovao Marijin bivši momak i otac djeteta.

 

Godinama je ova crno bijela slika bila jedina stvar koju je Marija imala od sina.

Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

 

Marija i policija nisu odustajali. Jednog dana, poslije 21 godinu, neočekivano se desilo u udaljenom gradu.

 

Stiven, američki državljanin, se upisao na studije prava u Meksiku. Kada je policija primila ovu informaciju, odlučili su da kontaktiraju  mladog momka i čuju više o njegovoj prošlosti.

 

Pitali su Stivena za biološkog oca i rečeno im je da ga više nema. Nakon DNK testa bilo je jasno, Steven je Marijin sin koji je nestao prije 21 godinu.

 

Stiven nije ni znao da je bio kindapovan. Nije znao da mu je majka živa i da ga je godinama tražila. Također, nije znao da ima četvoro braće i sestara.


Evo kako je izgledalo kada su se sreli.

PROČITAJTE  Češnjak se uvozi iz Kine a pune ga sa izbjeljivačem i hemikalijama! Na ovaj način ćete ga prepoznati!

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  Evo kako ćete se rješiti masnog tkiva (lipoma) za samo 8 dana!

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda.

PROČITAJTE  Teško vama ukoliko ste vi OVI znaci u horoskopu: Ovi znakovi najčešće ostaju sami u životu!
Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here