Mnoge žene koriste brijače, jer je to najbrži način da se riješe neželjenih dlačica.

Iako su sređene intimne zone moderne, ljekari upozoravaja na opasnosti prilikom uklanjanja dlačica brijačem.

Uklanjanja dlačica u intimnoj zoni povećava rizik od polno prenosivih bolesti,  ali mnoge žene su zanemarile upozorenja.

Prema istraživanju, postoji opasnost, jer tokom procesa brijanja može doći do povrede. Najčešće su to posjekotine, nakon čega uslijedi osip.

Istraživači su otkrili da 1,5 % ljudi traži pomoć zbog povreda tokom uklanjanja dlačica.

Istraživanje je sproveo dr Benjamin Brever, urolog. Dr Brever je izjavio da je 3% pacijenata primljeno zbog intervencija, a u pitanju su bile povrede tokom uklanjanja dlačica.

To ga je navelo da uradi istraživanje – koja metoda je najsigurnija? Saznao je da se u 60 %o slučajeva radilo o posjekotinama i iz toga je zaključio da je brijanje brijačem ipak najopasniji metod.

Posjekotine na stidnom području otvaraju put infekcijama.

Dr Brever saJvetuje da se izbegava korištenje brijača za uklanjanje dlačica ili da to žene ne rade često.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate.

PROČITAJTE  NEVIĐENI SLUČAJ: Provlačio se kroz gužvu s pićem u ruci, a onda ga uhapsili!
Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

PROČITAJTE  Upoznajte se sa opasnim teritorijem, a djevojka je snimila "čudovišne mutante" u Černobilu!(VIDEO)

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode.

PROČITAJTE  DIVI MU SE CIJELI SVIJET: 10-godišnjak porodio majku i spasio život malom bratu!
Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here