Dnevno se suočavamo sa nevidljivom borbom u našem tijelu.

Bakterije su mikroorganizmi sa kojima rizikujemo infekciju i ne znamo kada bi mogli da utiču na nas, bilo zbog nečega što jedemo ili zbog bilo koje površine koju dodirnemo, također zbog loše higijene.

Naše tijelo ima neke dobre bakterije koje nam pomažu da apsorbujemo hranu i poboljšamo određene tjelesne funkcije.

Njihov višak može biti štetan, tako da treba voditi brigu o našem zdravlju i higijeni, naročito kada jedemo, bakterije su nevidljive golim okom.

Postoji jedna koja obično živi u našem stomaku ili digestivnom traktu.

To utiče na više od polovine svjetske populacije i uzrokuje različite hronične infekcije, kao i uzrokuje čireve i rak. Ovo je Helicobacter bakterija i objasićemo kako možete da je tretirate.

Image result for HELICOBACTER PYLORI

Helicobacter pylori uzrokuje i do 80% ulkusa želuca. Do 1982. godine kada je Helicobacter pylori otkriven, smatralo se da su glavni uzroci ulkusa jače začinjena i kiseljena hrana, stres i životne navike. Do otkrića bakterije, pacijenti su dobivali lijekove koji su samo ublažavali simptome bolesti. S toga su se, nakon prestanka uzimanja terapije, simptomi vraćali. Sad je jasno da je uzročnik bolesti bila bakterija koja je preživjela.

Helicobacter pylori je spiralna bakterija koja je nađena na sluznici želuca. Jedina je bakterija koja može preživjeti u kiselom želučanom sadržaju. U čovjekovu je okolišu (voda, hrana, otpadne vode) Helicobacter pylori nađen iznimno, s obzirom da pripada bakterijama vrlo osjetljivim na različite nepovoljne činitelje okoline.

Otklonite Helicobacter Pylori u svom tijelu, primenjujući ovaj efikasan tretman.

Već nekoliko decenija, nakon otkrivanja ove klase mikroorganizama, smatralo se da je nemoguće našem digestivnom sistemu pronaći takve bakterije, naročito u našem stomaku.

PROČITAJTE  Najefikasniji lijek: Evo kako da uništite gljivicu koja uzrokuje glavobolje, zagušenja i bolove u sinusima!

Razlog je taj što su naučnici pretpostavili da ih želudačke kiseline eliminišu.

Image result for HELICOBACTER PYLORI

Bilo je to u vrijeme osamdesetih godina kada je bilo moguće demonstrirati, ne samo to što je bilo moguće, već i da smo posjedovali veliki broj naročito benignih unutrašnjih bakterija.

Helicobacter je sposobna da ošteti organizam kroz čireve, gastritis i druge slične uslove, naročito uništavanje sluznice želuca, tako da se brzo multiplicira što duže prolazi kroz tijelo.

Može se dijagnostikovati endoskopijom i testom daha.

Također, sljedeći simptomi:

-Bolni stomak
-Neprekidni gasovi
-Senzitivnost na obroke
-Bol u stomaku
-Problemi sa stolicom

Izbjegavajte višak antibiotika, jer dok ih koristite, bakterije dobijaju imunitet na njih. Najbolje je razviti prirodni tretman, vrlo poseban za ovakve probleme.

Related image

Ti trebaš:

– Srednji i svježi brokoli
– Malo morske soli
-250ml vode

Priprema:

Kada imate ove sastojke,uklonite prljavštinu sa brokola. Dodajte u blender sa ostatkom sastojaka i dobro miješajte kako biste formirali homogeno piće.

Potrošite svakodnevno i prije nego što odete na spavanje. Za mjesec liječenja imat ćete vrlo efikasne rezultate i bakterije će nestati. Prati ovaj tretman sa đumbirskim čajem i zdravo se hrani kako bi poboljšao svoje efekte.

Helicobacter pylori

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

PROČITAJTE  OSVETA ZA SVAKU POHVALU: Ljubavnici govorio da mu je žena “debela krava”, a evo kako mu je to vratila!

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode.

PROČITAJTE  Nemojte se boriti s kašljem: Ovi kućni lijekovi će vam pomoći da ga se s lakoćom riješite!
Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here