Nakon 5 godina veze odlučila sam da svog momka ostavim. Prevario me je x puta, maltretirao me pshički i fizički. Nikada nisam smijela izaći ni u grad sa drugaricama, a svaki put kada bih izašla dobila bih šamar od njega. Ja sam ostala trudna snjim i nisam htjela da moje djete odrasta u takvim uslovima. On je znao da sam trudna i nije prestao sa svojim ponašanje, čak je bio i gori. Ali momenat kada je prešao svaku mjeru jeste kada sam se vratila od ginekologa ja sam ga zatkela u našem krevetu sa drugom ženom. Od tada nisam htjela da znam za njega, pala sam u deperesiju, a moj najbolji komšija je bio tu uz mene kad god mi je trebala pomoć. Znao je u pola noći da me odvede u hitnu kada sam imala bolove. Kako je vrijeme proticalo sve sam više snjim bila, zajedno smo šetali, pričali ali jedne noći je izvadio prsten i zaprosio me. Ja sam rekla zašto me prosiš kada znaš da nosim tuđe dijete. Ali on nije mario za tim i ja sam pristala. Danas je on moja desna ruka, tu je uvijek za mene i ja ne znam šta bih da nije njega bilo.

PROČITAJTE  "Mnogo mi je teško kad pročitam da je nekome potrebna pomoć za liječenje..."

13714a369_1314872381871124_943753718_n

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  Poslao djevojci fotografiju sebe, ali ga je ODMAH je provalila da je VARA! Vidite li kako?!

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  OVA SLIKA TREBA DA BUDE UPOZORENJE SVIM RODITELJIMA! A pogledajte i zašto!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here