Gastritis se definiše kao upala sluznice želuca.

Ova upala se javlja usljed korišćenja lijekova aspirin i ibuprofen, kao i pretejeranog konzumiranja alkohola. Danas želimo pokazati odličan lijek koji će izliječiti gastritis za 3 dana!

Postoji i bakterija helikobakter pilori koja napada želudačni epitelium i prouzrokuje nastanak ovog problema. Sa ovim lijekom ćete moći da se odbranite od ove bolesti.

Različita sadržina vitamina A,B,C, E i K kod peršuna ga čini prirodnim sastojkom za liječenje ove bolesti. Evo kako možete pripremiti ovaj lijek.

Objašnjenje:

  • Operite šaku lišća peršuna i neka proključa u litar vode.
  • Ostavite lišće u ključaloj vodi na 5 minuta.
  • Nakon toga neka rastvor odstoji 2 sata
  • Filtrirajte napitak i tečnost prespite u staklenku.
  • Ispijte čašu ovog rastvora svaki dan dok traju simptomi.
  • Uz konzumiranje vam ostavljamo još jedan recept za tretiranje ovog stanja.

Voda od pirinča će pomoći da uklonite upalu.

Priprema:

  • Skuhajte 150 grama pirinča u litri vode.

Nakon 20 minuta , ocijedite i sačuvajte vodu u tegli. Pijte vodu dok traju simptomi gastritisa.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate.

PROČITAJTE  Odvratno: Nakon ovog teksta više nećete jesti ovu govedinu
Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

PROČITAJTE  NEVJEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Majka se slikala sa svojih 6 kćerki, alI čekajte dok se okrenu!

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode.

PROČITAJTE  Najbolji recept za sipanu pitu od jabuke zbog koje će vam zaviditi na receptu!
Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here