Imala sam avanturu. Imala sam 17 godina i sviđao mi se očev kolega . Svaki put kada bi došao kod nas , bio je uredan i namirisan.

Osim toga dopadao mi se fizički,. Bio je mlađi od mog oca.

Često sam maštala o njemu.

Kada sam prošle subote išla do grada, vidJela sam da nešto popravlja u dvorištu. Sišla sam na stanici i vratila se . Malo smo ćaskali. Primijetila sam da flertuje sa mnom.

Pozvao me je da uđem u kuću. Dok sam čekala da donese piće, gledala sam TV. Odjednom sam osjetila da mi je prišao otpozadi. Bila sam iznenađena, ali se nisam opirala, pa je zavukao ruke ispod moje bluze.

Stvari su se dešavale brzo, ljubio me je i išao sve niže. Odjednom me je gurnuo na trosjed. Bila sam polaskana jer mu se sviđam.

Zamolila sam da prestane, ali nije slušao. Sve mi se više sviđalo. Pomislila sam da bih mogla zatrudniti, jer nismo koristili zaštitu.

Rekla sam mu da bude oprezan, a on mi je odgovorio da ne brinem i da će on sve srediti.

Dvije sedmice kasnije saznala sam da sam trudna. Razmišljala sam da zadržim dijete, ali me ubijedio da je najbolje da abortiram.

PROČITAJTE  EVO KOJOJ BALKANSKOJ ZEMLJI PRIJETE KATASTROFALNI POTRESI!

Poslije se nismo ni vidjeli, ni čuli.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  ŠOKANTNO: Ovo su NAJMLAĐI roditelji na svijetu i njihove životne priče!

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  Već 20 godina spaja ženama sa MILIONERIMA: ŠOKIRAĆE vas šta to traže najbogatiji muškarci!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here