Ova devetogodišnja djevojčica ima rijetku bolest kojoj još nisu dali ime i koja ugrožava njeno zdravlje.

Kejti Renfro ima poremećaj u razvoju mozga koji raste više nego što to treba. Stručnjaci tvrde da je ova bolest rijetka da još nisu shvatili o čemu se radi.

Njena majka Endži kaže da od rođenja čeka da doktori postave dijagnozu.

“Stanje koje Kejti još nije dobilo dijagnozu. Niko ne zna zašto lice izgleda tako, a jedina stvar koju doktori mogu da urade jeste da uklone masno tkivo”, tvrdi ona.

Ako doktori shvate od čega Kejti pate, bolest će nazvati po njoj.

Ona je od rođenja bila na par operacija, uključujući operaciju mozga, uklonjeni su joj krajnici, smanjeno  uvo, jezik i obrazi, ali se i dalje ne zna od čega pati.

Kejti ne gubi želju za životom.

“Mislim da ima fantastičnu ličnost. Veoma je otvorena i divlja. Ona je sretna. Voli da radi sve stvari koje rade i druga djeca. Ako je nešto boli, ona će plakati, ako joj je nešto smiješno, predivno se smije”, priča sestra Megan.

PROČITAJTE  OVO DO SADA NISTE VIDJELI: Evo kako se otvorila džinovska rupa u centru grada u Japanu! (VIDEO)

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima:

PROČITAJTE  Na "ubod" legendarnog Erica Cantone, Zlatan Ibrahimović odgovorio u svom stilu i sve ostavio bez RIJEČI!
1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  NEVJEROVATNO: Mama se sama porodila tokom carskog reza!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here