Sočna narandža mora da bude u svakoj posudi s voćem tokom zime. Ove glatke loptice, a iznurta prekrivene sa bijelim  vlaknima i ispunjene sočnim sokom, idealna su užina jer obiluju  bitinim mineralima, i vitamnom C, a nravno i vodom. A ovo su samo neki od razloga zašto je ona kraljica voća!

Moćni mineralni:

Osim što je bogata vitaminom C,  narandže su bogate mineralima – kalcijumom, kalijumom i magnezijumom.

Idealno voće su za trudnice ali i za pušače

Sigurn oznate kako niktotin  uništava vitamin C. Zato često kažu da, ako je nepušaču potrebna jedna narandža kao zaštita od prehlade, dok pušaču trebau tri. One su idealna hrana i za trudnice jer obiluju folnom kiselinom, neophodnom za razvoj fetusa.

Veliki procenat vode,

Više od 86 posto vode i brzo zasite organizam. Uvijek birati one  s manje hrapavom korom, jer su sočnije i slađe.

Najbolji sok od narandže jer se od  jedne narandže dobija se 90 ml soka koji je odličan izvor vitamina C, a čak 85 odsto narandži prerađuje se u sok i zato je sok od  narandže najpopularniji u svijetu.

Keks sa narandžom jako je popularan, a prvi ga je proizvela jafa, a imej e dobio po vrsti narandže bez koštica.

PROČITAJTE  Mnogi od vas će učiniti to, ali stručnjaci savjetuju da nikada ne pijete ovo u jutarnjim satima!

Eterična ulja za miris i protiv bakterija

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  LIJEK ZA RAK: Ove SJEMENKE su pravo ČUDO, a doktori ih kriju od nas!

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  Brushalter od sada odlazi u historiju, a pogledajte šta je "budućnost" ženskih grudi!
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here