Kako živim van Bosne zvala sam jer su zubi počeli da sive. Kao odgovor sam dobila da je to ispočetka“normalno”. 2015. godine sam lično otišla.

Pokazala sam da su se zubi počeli razdvajati, na šta sam dobila odgovor da je od trudnoće to moguće.

Poslije nekog vremena osjetila sam na nepce neku kvržicu veličine graška, vremenom je raslo.

Nisam mogla ni jesti od bolova. Tako sam odlučila posjetiti doktora u Italiji gdje živim. Poslana sam da vadim nalaze i da slikam vilicu. Kao prvo su mi morali zaliječiti svih 6 zuba.

Nalazi su pokazali i 3 ciste. Operacija je zakazana u septembru ove godine. Rad zubara u Italiji me koštao 2.000 eura.

Kako za koji dan dolazim u Bosnu odlučila sam je nazvati.

Dobila odgovor kako je to posao od 6/7 godina i da je moj slučaj već zastario. Da sam operaciju trebala raditi kod nje. I da svoj novac neću dobiti nazad. Još mi je naglasila da mogu ići kod advokata, jer će ona pobijediti i onako doktori su uvijek u pravu.

Žao mi je što razgovor nisam snimila pa da poslušate i tu drskost.

Ovim putem želim vas opomenuti da čuvate račune od zubara. Također želim Vas opomenuti da ne idete kod ove zubarice da vam se ne bi desilo ono što je meni.

Ja ću zubaricu tužiti i sresti ćemo se na sudu. Nadam se pravdi.

PROČITAJTE  Evo kako izgleda kada svane jutro u ovoj porodici: Ovaj sin je dobro zapamtio ovo jutro!

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje.

PROČITAJTE  Mame su najbolje, a pogledajte kako riješenje ova mama ima! (FOTO)
Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda.

PROČITAJTE  Evo kako izgleda razgovor sa prodavačicom ljubavi!
Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here