Jedno od najbržih obroka sigurno je jaje na oko. A sigurno niste znali da i za njegovu
pripremu postoji metoda koja osigurava savršeno ispečeno jaje.

Ako, kao i većina, jaje na oko pravite na sasvim malo ulja i uz to ih prevrćete – znajte
da sve radite pogrešno.

Kako savetuju u magazinu Bon Appetit, za savršeno jaje treba vam tiganj zagrijan na srednjoj vatri i mnogo ulja – poželjno je maslinovog. Ulje bi trebalo da u dobrom sloju prekrije cijeli tiganj, što vam sigurno zvuči mnogo, međutim, iz ovog magazina kažu da je
to jedini put da dobijete pravo, pečeno i hrskavo jaje na oko.

Ovo su koraci u pripremi koji će vas dovesti do savršenog doručka:

– Sipajte dosta ulja – toliko da prekrije u tankom sloju cijeli tiganj, potom sve zagrijte
na vatri srednje jačine.

– Stavite jaje, ako je u pitanju više jaja pazite da im se ivice ne spajaju. Ako treba, razdvojte
ih viljuškom. Potom nježno protresite tiganj.

– Povremeno tresite i tako sve dok ivice ne postanu zlatno braon boje. Trebalo bi da proces
traje oko 2 minuta.

– Tiganj nagnite na jednu stranu kako biste na jednu stranu tiganja izdvojili svo ulje, zatim
nagnite na drugu stranu kako biste prelili bjelanca (nikako žumanca) kako biste se riješili bijelih ljigavih dijelova. Za to će vam trebati još minut.

PROČITAJTE  NEMOJTE TO RADITI: Ovo su STVARI zbog kojih se NIKAD ne trebate IZVINJAVATI!

– Začinite i navalite.

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

PROČITAJTE  VIC DANA Stranac u Beogradu

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima: 1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda.

PROČITAJTE  Naučnici su vam otkrili koliko smijete koristiti kuhinjski pribot i koji je u pitanju!
Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode. Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here