Kao i slika pocijepane zemlje, britanska štampa je u subotu bila podijeljena na “potresu Brexita”, dok su neki časopisi pozdravljali “rođenje jedne nove Velike Britanije” drugi su, zapanjeno, uzvikivali “Dođavola, šta se događa sada?”

“Skidam šešir Velika Britanijo!", napisano je velikim slovima u Daily Mailu, tabloidu koji je vodio kampanju protiv Evrope. "Ovo je dan kada je mirni narod Velike Britanije ustao protiv prezrive elite u Briselu i arogantne i nepovezane političke klase”.

Daily Express je pozdravio “slavnu pobjedu”, dok je Daily Telegraph, drugi proBrexit časopis pozdravio “rođenje nove Velike Britanije". “Sjećat ćemo se 23. juna 2016. godine kao dana kada su Britanci glasali za preuzimanje kontrole svoje zemlje”.

Na strani za-Evropu, Times je napisao naslov “potres Brexita”. Tabloid Daily Mirror je uzeo tamniji ton, tražeći na naslovnoj stranici: ”šta se dođavola događa sada?”.

Na istoj strani, Guardian je naslovio “Gotovo. I napolje”, iznad fotografije premijera koji je podnio ostavku, Davida Camerona.

“Zemlja je krenula na opasno putovanje u toku kojeg naša politika i naša ekonomija moraju da se transformiraju”, piše časopis u svom uvodniku.

PROČITAJTE  "Sin mi živi sa ocem jer ide u školu u Srbiji, a ja sam u Australiji"

(Fena)

Source: Novi BREXIT: Britanska štampa podijeljena kao i zemlja

Ovo je PET najefikasnijih dijeta koje brzo TOPE MASNE NASLAGE!

Dosta dijeta ima jo-jo efekat, pa se kilogrami često vrate. Postoje razne dijete, ali mnoge su restriktivne i štetne za zdravlje. S druge strane, postoji opasnost od jo-jo efekta. Zato su vam potrebne ove dijete.

1.DIJETA MLADOG MJESECA

Image result for dijeta

Prvo pogledajte kad je dan mladog mjeseca. Tog dana, ništa se ne jede. Pije se samo voda ili čaj. Treba da popijete tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i đumbira. Ako se budete držali pravila, za taj dan možete smršati i tri kilograma. Sledećeg dana jedite  laganu hranu. Do kraja prve sedmice, izbacite hljeb i tijesto. Jedite puno povrća. Druge sedmice ubacite dvopek i puter, kao i jaja i sir. Ostatak dana nastavite po režimu iz prve sedmice. Treće sedmice, pridržavajte se režima iz druge nedelje. Četvrte nedelje možete jesti sve. Pojedite poneki kolač ili parče čokolade. Kad dođe dan mladog mjeseca, sve ispočetka.

2.DIJETA 7 DANA-7 KILOGRAMA

Evo šta ćete jesti u narednim danima:

PROČITAJTE  Šta će se dogoditi ako se stavite limuna u pećnicu i ostavite otvorena vrata preko noći, rezultati će vas iznenaditi
1. dan – sve voće, čaj, sok, voda. 2. dan – svježe ili bareno povrće (preporučuje se lisnato ),čaj, kafa i sok. 3. dan – kombinacija voća i povrć, čaj, kafa i sok, voda 4. dan – banane i mlijeko, čaj, 1,5-2 1 vode 5. dan – odrezak bijelog mesa ili pečenu ribu uz salatu sa malo maslinovog ulja. 6. dan – povrće i meso, čaj i kafa, 1,5-2 l vode 7. dan – pirinač, voće i povrće, čaj, kafa i sok, voda.

3.LIMUN DIJETA

 

Limun dijeta je jednostavna: svakog jutra prije doručka popiti limunov sok pomiješan sa vodom. Dan 1: sok od limuna pomiješan sa čašom svježe vode. Dan 2: sok od dva limuna pomiješan sa dvije čaše vode. Dan 3: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 4: sok od četiri limuna sa četiri čaše svježe vode. Dan 5: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 6: sok od šest limunova sa šest čaša vode. Dan 7: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati jednu kašiku meda. Dan 8: sok od šest pomiješan sa šest čaša  vode.

PROČITAJTE  "Momak me zvao u 3 ujutro da izađem ispred kuće i to zbog kakvog razloga"
Dan 9: sok od pet limunova sa pet čaša vode. Dan 10: sok od četiri limuna sa četiri čaše vode. Dan 11: sok od tri limuna sa tri čaše vode. Dan 12: sok od dva limuna sa dvije čaše vode. Dan 13: sok od jednog limuna sa čašom vode. Dan 14: sok od tri limuna sa deset čaša vode. Dodati kašiku meda

4.BRZA DIJETA – 5 KG ZA 5 DANA

 

Osnovno jeste to da se svakog dana jede isto – za doručak voće, a za ručak viršla. Dijeta traje pet dana. Mora se praviti pauza. Za pet dana, se gubi 5 kilograma. Napomena Tokom dijete su zabranjeni sokovi, mlijeko i alkohol.

5.TRODNEVNA DIJETA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here